Reisdocument
 
 
 
Paspoort
Voor de reis naar Oeganda heeft u een paspoort nodig.
Het is noodzakelijk dat u paspoort nog 6 maanden geldig is na terugkomst.
Een identiteitskaart is dus niet voldoende.
 
Visum
Een visum is verplicht. Hier hoeft u niets voor te doen, dit regelen wij bij binnenkomst in Oeganda. De kosten hiervan zijn bij de reissom inbegrepen.

  Afbeelding invoegen