Oeganda specialist

Welkom in ons
thuisland.

Rafiki Reizen is een echte Oeganda specialist. Wij verzorgen alleen rondreizen met kundige Nederlandse reisbegeleiding in de Parel van Afrika.

Waar we voor staan

Het team van Rafiki Reizen bestaat uit een groep enthousiastelingen die voor ieder type reiziger een onvergetelijke en geheel onbezorgde reis aanbiedt op basis van eigen reiservaringen in Oeganda. Door de goede en intense samenwerking met onze vaste vertrouwde gidsen (die tevens onze chauffeurs zijn) zorgen wij ervoor dat het je aan niets zal ontbreken. Door onze kleinschaligheid zijn er altijd korte lijntjes en kunnen we snel schakelen tussen reiziger, gids en organisatie. Als Oeganda specialist zijn we echt persoonlijk betrokken bij je reis en zorgen dat het je aan niets ontbreekt.

EEN VERTROUWD GEVOEL

Nederlandse Reisbegeleiding.

Wij streven naar een persoonlijke benadering en kleinschalig georganiseerde reizen. Wij willen voor onze reizigers de best mogelijke ervaring en als Oeganda specialist zijn we ons ervan bewust dat het soms helpt om iemand aan je zijde te hebben die dezelfde taal spreekt. Daarom bieden wij bij onze reizen de mogelijkheid om Nederlandse reisbegeleiding te hebben vanaf het eerste contactmoment tot aan het afscheid op Schiphol. Dit is een extra service die je kunt aanvragen.

STREVEN NAAR LANGDURIGE RELATIES

Betrouwbare Partners.

Wij werken enkel met touroperators waarmee we al langdurig goed contact hebben. We kennen de gidsen waarmee we werken persoonlijk en doordat we zelf ook vaak te vinden zijn in Oeganda weten we welke accommodaties passen bij onze reizigers. Als echte Oeganda specialist kunnen we de kwaliteit van onze reizen optimaal waarborgen.

JE KIJKT JE OGEN UIT

Pure Afrika Belevenis.

Als echte Oeganda specialist kennen wij de must-sees en gaan we verder dan de gebaande paden voor een inkijkje in het echte Afrika. In Oeganda ervaar je nog de pure leefwijze die zo kenmerkend is voor dit continent, en heb je de kans om unieke safari’s te maken in kleine groepen in afgelegen gebieden met veel wilde en exotische dieren.

Geniet van de vele indrukken onderweg waarin het Oegandese leven zich voor je ontvouwt. Fietsen vol met bananen, trucks vol met vee, kooplui aan de kant van de weg met vers fruit, in elk dorpje en streek waar je langskomt een ander lokaal product – je kijkt je ogen uit. De bevolking is vriendelijk, iedereen lacht je vrolijk toe. Kortom, de eenvoud van het leven: indrukwekkend en mooi!