Begeleid reizen in Oeganda

Rafiki biedt begeleide reizen aan voor mensen die niet zelfstandig deze verre reis willen of kunnen maken om hun droom waar te maken.

Voor mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme kunnen wij door onze kleinschaligheid en ervaring in begeleiding hierin zorgen voor een onvergetelijke reis naar Oeganda. Rafiki staat voor de aandacht en begeleiding naar behoeften van onze reizigers. Bij voldoende aanmeldingen kunnen we samen met jullie de reis samenstellen naar wensen en behoeften van de groep. Onze accommodaties staan in het teken van eigen ervaring. We wijken hier daarom niet snel vanaf omdat we weten waar we terecht komen en dit erg belangrijk vinden voor onze reizigers. We zijn zelf meerdere keren in Oeganda geweest om de reis voor te bereiden. Hierdoor weten we precies waar we terecht komen en wat we kunnen verwachten.

 

Kleinschaligheid

Door de kleinschaligheid die wij bieden en het persoonlijk contact vooraf en na de reis  onderscheiden we ons van andere organisaties. We werken met ervaren zorgprofessionals als begeleiders waardoor wij naast deze geweldige reis ook de persoonlijke zorg en aandacht kunnen bieden die iedereen nodig heeft. Daarom hebben wij voor onze begeleide reizen nauw contact om het vertrouwde gevoel al te kunnen geven voordat de reis begint. Hierdoor zorgen wij voor een onvergetelijke mooie vakantie.  

In Oeganda hebben we direct contact met onze reisgids en chauffeur die onze reis mee organiseert, en ook de hele reis bij ons zal zijn als extra ondersteuning. Naar behoefte gaat er professionele begeleiding mee als ondersteuning en begeleiding waar dat nodig is. Alles wordt van te voren nauwkeurig besproken.

Onze ervaring zowel in het begeleiden van mensen met een beperking als het begeleiden van de reis maakt het voor iedereen laagdrempelig om met ons op reis te gaan. Graag delen wij onze ervaringen met jullie als je meer informatie wilt over de reis. Bel ons gerust voor het maken van een afspraak: +31 6 10 63 81 82.