Reisprogramma 

9-daagse begeleide reis naar Oeganda met Rafiki                                                        
Maximaal 8 reizigers.

Oeganda is het hele jaar goed bereisbaar. Het onderstaand reisprogramma is een samengestelde reis die we zelf verschillende keren gemaakt hebben, maar deze reis kan altijd aangepast en verlengd worden naar de wensen van de reizigers.

Dag 1
10.30 uur vanaf Amsterdam naar Entebbe met een rechtstreekse vlucht van KLM.
De reistijd is 8 uur. Aankomst om 22.00 uur. We worden opgehaald op het vliegveld om in hotel Sunset in Entebbe te overnachten.
    

Dag 2
Om 10.00 uur vertrek in Entebbe met onze chauffeur/gids die ons de hele week zal begeleiden. Stop bij de evenaar voor de lunch. Aankomst B&B Villa Katwe in Masaka waar we overnachten.
In de avond zal hier een Oegandese muziek/dans groep zijn.
    

Dag 3
Om 9.00 uur vertrek naar Lake Mburo (National Park). Verblijf in een lodge met uitzicht op het nationaal park voor 2 nachten. Vroeg in de middag maken we een auto safari van ongeveer 3 uur.
In de avond is er een kampvuur.
 Afbeelding invoegen

Dag 4
We vertrekken om 9.00 uur voor een fiets safari om te genieten dichtbij de dieren. In dit nationaal park is alleen kleiner wild waardoor dit mogelijk is. Er is een alternatief (korte auto safari en/of wandelsafari) voor de reizigers die niet willen/kunnen fietsen. Terug bij de lodge kunnen we genieten van het zwembad en heerlijk relaxen. Om 15.00 uur vertrek voor de bootsafari waar we veel nijlpaarden gaan zien.
 Afbeelding invoegen

Dag 5
Vandaag vertrekken we om 8.00 uur naar Queen Elisabeth (National Park) waar we 2 nachten verblijven in een lodge. Na de lunch hebben we een boottocht op Lake Edward waar we nog veel meer dieren gaan zien.
 Afbeelding invoegen

Dag 6
We vertrekken om 6.00 uur voor een auto safari. Vroeg in de ochtend zijn de dieren beter te spotten. In de middag zal er een workshop zijn bij de lodge voor de liefhebbers. Dit staat in het teken van Afrika. Om 17.00 uur een dans/muziekavond in de Oegandese sfeer.

 

Dag 7
Vertrek om 9.00 uur. Onderweg een gezellige stop. We lunchen in Masaka. Deze avond sluiten we af met een gezellige BBQ om vervolgens onze laatste nacht door te brengen in Oeganda. 
 

Dag 8
De ochtend is vrij te besteden om vervolgens om 12.00 uur te vertrekken naar Entebbe. Hier kunnen we de middag nog invullen met een bezoek aan een dierentuin of het strand van Entebbe. Na het diner worden we om 20.00 uur afgezet door onze chauffeur/gids. Om 23.25 uur vertrekt onze directe vlucht van KLM naar Amsterdam.
 

Dag 9
Aankomst in Nederland om 7.00 uur.                                                                                                                               
 

Zie voor uitgebreider reisprogramma van de 9-daagse en 11-daagse reis onder het kopje Zorgeloos reizen en Begeleid reizen.
 
Afbeelding invoegen
 
 
Inclusief:
- Vliegticket
- Met 1 begeleider per groep
- Hotel/lodge overnachtingen
- Ontbijt, lunch en diner
- Transfers
- Gids/chauffeur
- Mountainbike-, boot- en autosafari's
- Community walk
- Chimpansee trekking in de 11-daagse reis


 
Exclusief:
- Annuleringsverzekering
- Reisverzekering 
- Medicatie/inentingen
- Visum
- Persoonlijke uitgaven
- Transfer van en naar luchthaven Schiphol

                                                                                                                                            
Totale reissom van de 9-daagse reis: vanaf € 2095 p.p.
Totale reissom van de 11-daagse reis: vanaf € 2495 p.p.  
 
 
 
 
 
Hebt u na deze informatie nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend Contact met ons op! Wij maken voor u graag een passende offerte.