Oeganda reizen

Kies jouw perfecte Oeganda reis.

Op basis van jarenlange reiservaring en in samenwerking met onze Oegandese partners hebben wij de mooiste routes uitgestippeld om jou onder te dompelen in dit bijzondere land. Bekijk hier wat we te bieden hebben en kies de Oeganda reis die het beste bij jou past.

oeganda-gorilla

11-daagse rondreis

De hoogtepunten van Oeganda

Wat ons betreft heb je op zijn minst 11 dagen nodig om Oeganda te leren kennen en een goede impressie te krijgen van de natuur en cultuur. Deze Oeganda reis staat dan ook in het teken van de hoogtepunten die dit prachtige land te bieden heeft.

Oeganda-zebra
gorilla2

15-daagse rondreis

Oeganda en een bezoek aan de gorilla's

Beleef het beste van Oeganda en breng daarnaast een bezoekje aan de gorilla’s die het land huisvest. Trek tijdens deze Oeganda reis je wandelschoenen uit je koffer en ga middels een trekking naar de leefomgeving van deze prachtige dieren voor een hele bijzondere ervaring.

21-daagse rondreis

Oeganda op zijn best

Verblijf 21 dagen in Oeganda en reis van zuid naar noord en van west naar oost voor een totaalbeleving.  Tijdens deze Oeganda reis verken je het land van top tot teen en kun je echt de tijd nemen om te proeven van de kleurrijke veelzijdigheid die het Afrikaanse leven te bieden heeft.

20181112-_MG_9748